Dag 1...

Första dagen i Indien och första dagen i Pune, vår hemstad för hösten, inleddes med en lång och välbehövlig sovmorgon.När vi väl vaknat och tagit oss upp så träffade vi våra rumskompisar Karin och Sofia, som också är här och volontärar sig. De har varit här en månad redan och har varit till mycket god och tacknämlig hjälp för mig och Emma.
 
Efter att ha duschat av oss resdammet och fått i oss lite frukost gav vi oss ut i staden tillsammans med en kille som Akshey som arbetar med HCC och som också bor i lägenheten. Han visade oss HCC-kontoret och huvudgatan med omnejd och efter lite nyttig sightseeing åt vi lunch tillsammans med Akshey och att par kompisar till honom. Det blev indiskt.
 
På eftermiddagen tog Emma och jag en tupplur och på kvällen gav vi oss och hämtade lite käk med Karin & Sofia. Det blev indiskt. Kvällen rundades av med lite kortspel, sedan mera sömn.


Kommentarer
Sanna

Härligt att höra om vad ni gör! :D
Har ni besökt den ombyggda kyrkan i Pune än?
Vet ni något om eventuella rundresor och scheman för er vistelse i det fantastiska landet?
Ni verkar hur coola som helst, har ni stött på några svårigheter?

Vi ber för er :)

MASSA KRAMAR!
/Storasyster Sanna

PS: Blir det inte tjatigt med all indisk mat? ;P

2012-09-27 @ 21:27:59
Hanna :D

de e mycke indiskt nu :P

2012-10-06 @ 09:51:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simmaiindien.blogg.se

23 september lämnar vi Sverige för att vara i Indien i 3 månader... Följ gärna vår spännande resa härifrån! :) Kram Simon och Emma

RSS 2.0