Simma i Goa :)

Först var vi ett dygn på ett riktigt lyxigt hotell och njöt av att bada i de olika poolerna, strosa i solnedgången på Hotellets privata strand, äta god mat, gå vilse i de många och krångliga korridorerna, sitta på balkongen och prata om livet och sen krypa ner i en mjuk underbart skön kingsize säng med en massa kuddar! Vi njöt :)
 
 
Sen tog vi taxi ner till Palolem och checkade in på ett litet, enkelt men trevligt hotell. Incheckningen gick till såhär: Vi kliver ur bilen och möts av hotellägaren som frågar "Hello, are you from Sweden?" "yes" "This is your room" och så fick vi en nyckel. Krångligare än så var det inte. Vi bodde 5 min promenad från stranden där vi spenderade hela dagarna. Färskpressade fruktjuicer till frukost, sol bad och läsning, samla snäckor på stranden, äta middag i skenet av stearinljus och höra vågorna rulla in mot stranden. En dag åkte vi på delfinutflykt också! :) Vi njöt :)
 
 


Kommentarer
Sanna S

Ni är så himla fina!

Det verkar som att ni haft det härligt, och det är fantastiskt roligt att höra- ni är så värda allt som är underbart!

Hoppas att ni får bli helt friska och krya också!

KRAMAR!
/Sanna

2012-12-05 @ 15:19:24
elina

Det e klass på't! ;)

2012-12-05 @ 17:07:18
URL: http://elinaflina15.blogg.se
Ingo Alander

Skönt att ni har det bra. Tack för alla fina bilder och texter.

//Ingo

2012-12-05 @ 17:28:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simmaiindien.blogg.se

23 september lämnar vi Sverige för att vara i Indien i 3 månader... Följ gärna vår spännande resa härifrån! :) Kram Simon och Emma

RSS 2.0