På språng!

Klockan är 05:39 (i Sverige, men det känns som att den inte är ett dugg mer här) och vi är precis hemkomna från Kengaon (tror vi). Orten där både Akshay och Steven David växt upp och där det finns ett stort socialt projekt som HCC stöttar. Vi åkte med Akshay och fick på hos hans föräldrar :)
 
Vi besökte  Mukti Mission som är som ett minisamhälle för föräldralösa, ensamstående kvinnor, blinda och förståndshandikappade och äldre. Det finns skolor, ett kök som lagar mat åt ca 500 kvinnor och barn varje dag, äldreboende, arbete för de blinda; de flätar korgar! :) Det finns en kyrka också som rymmer 2000 besökare. Hela samhället kändes väldigt fridfullt och det är ett fantatsiskt och viktigt projekt, grundat av Pandita Ramabaj
 
 
 
 
Skulle gärna berätta och förklara mer men nu måste vi rusa iväg! Vi ska åka till Pimpri idag, bo hos två familjer ochs en på måndag åker vi på ungdomslägret! Vi är tacksamma för era böner, just nu är vi båda ganska krassliga och Emma har precis blivit frisk efter några febriga dagar så vi hoppas på lite extra kraft och ork de här dagarna :)
 
kram på er! (Simma lugnt)
 
- en av de blinda korgmakarna! :) Vi sjöng en sång för dem och de sjöng för oss :)
Ett fint ögonblick vi sparar i våra hjärtan


Kommentarer
Sanna S

Käraste Simon och Emma!

Jag sitter på en buss i ett novembersolande upplands och tänker på er.
På er längtan att få uppleva och dela livet med era indiska medmänniskor, på era fullbokade scheman och på er krasslighet.

Ni är så fina, och vill så mycket! :-)
Jag ber att ni ska få bli helt friska och få kraft att uppleva allt fantastiskt ni har den fantastiska förmågan att se och vilja uppleva!

Gud välsigne er!
Ta väl hand om er!

Kramar!
/Sanna

2012-11-13 @ 10:44:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simmaiindien.blogg.se

23 september lämnar vi Sverige för att vara i Indien i 3 månader... Följ gärna vår spännande resa härifrån! :) Kram Simon och Emma

RSS 2.0