flyga drake!

I helgen har vi fått flytta in hos vår vän Swapnil, och ni som känner honom förstår att det inte kan ha blivit annat än bra :)
 
I lördags var vi med på en ungdomsdag som "FICF" (freedom in christ fellowship) organiserade. En kyrka i Kondwha som Swapnil är engegerad i. Det var en bra dag fylld av lovsång, seminarier, diskussion, god mat och lekar. Vi är nöjda! Men vad vi är mest "nöjda" över är att Gud är så GOD, kan ni tänka er vad som hände? Vi tog en rikshaw till ungdomsmötet och lyckades få en riktigt trevlig chaufför som glatt pratade på om livet i Indien och när vi hoppade av önskade han oss Guds välsignelse :) Vad som också hände när vi hoppade av var att Simon ringde Swapnil, betalade föraren och klev ut. Det blev lite mycket på en gång för när rikshawföraren åkt iväg inser vi det som bara inte får hända; Simons väska är kvar i "bagageutrymmet" på rikshawn!" Med kläder, dagbok och mobilladdare... Dessutom verkar vi ha blivit avsläppta på fel ställe... Vi knallar ut till vägen där vi blev avsläppta, ber en bön och hoppas att föraren upptäckt väskan och i sin barmhärtighet vänder tillbaka. Men oddsen är inte speciellt stora. Swapnil och hans syster kommer och hämtar oss för att frakta oss till rätt ställe (bara några hundra meter bort) och preciis när vi ser dem komma ser vi från andra hållet rikshawn med den fina kristna chauffören komma mot oss :D och Simon får sin väska tillbaka :D! Praise the Lord! :)
 
- temat för dagen var "take a stand" och Simon predikade om Jona.. :)

Påväg hem till familjen Makasare stannade jag och Steffie (Swapnils lillasyster) för att köpa mutton...
 
 
Vi hade det hur bra som helst hos familjen, Åt god mat, skrattade, pratade, såg Kung Fu panda 2 och spelade gitarr & munspel... Så skönt att vara hos någon man känner, det blir avslappnat på ett annat sätt :) På söndagen var vi på gudstjänst i FICF kyrkan. Mötet började 9, men halv tio satte vi oss i köket för att äta frukost.. :P Det var en bra gudstjänst! Mycket dans och sång och ös och det fanns en fin gemenskap bland församlingsmedlemmarna :) Ett inslag i gudstjänsten var att vem som helst fick berätta vittnesbörd och 5-6 personer gick fram och berättade hur Gud på något sätt hjälpt och välsignat dem :)
 

På eftermidagen flög vi drake på Swapnils takterass :D
 
 
-jag bjuder på den snyggingen... :P
 
 
och på kvällen gick vi för förstagången på en indisk bröllopsfest! :D (Jag var uppklädd till tänderna i indisk saree och indiska smycken)
 
 
- vi gillar bruden och brudgummens namn... :P
- Let's dance!
 
 


Kommentarer
elina

Wow! Vilka äventyr!! Hälsa Swaplin :)

2012-12-19 @ 00:07:12
URL: http://elinaflina15.blogg.se
Karin

BLIR LA SÅ AVUNDSJUK PÅ ER!

2012-12-22 @ 21:42:00
URL: http://hejkarin.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simmaiindien.blogg.se

23 september lämnar vi Sverige för att vara i Indien i 3 månader... Följ gärna vår spännande resa härifrån! :) Kram Simon och Emma

RSS 2.0