30 september - äntligen söndag!

Gudstjänst från 9-11:30 i St Andrews church. Härligt! En hel massa musik från både Sverige (vi sjöng öppna mitt hjärta för dig Gud), ett hindilovsångsband, ett maharatilovsångsband samt ett glatt gäng från Korea. Predikan hölls av Steven David (vilket i praktiken innebär en kortare gudstjänst. Han använde sig av både powerrpoingt och kortfilmer så det hela kändes väldigt modernt. Här följer lite bilder från gudstjänsten. 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
På kvällen tog Swapnil med oss på på bio. Filmen skulle vara 3h lång, på hindi och utan engelsk text. Men vi blev helt hänförda av hur bra den var! Huvudpersonen var dövstum, så det var lite utav en Charli Chaplin film. Barfii hette den och den är tydligen oscarnominerad! Hem från bion tog vi en fantastiskt skön promenad, det regnade lite smått och det var stora vattenpölar på vägen efter ett ösregn tidigare på kvällen.
 


Kommentarer
Maria Bark

Åhh, vad fint ni delar med er av det som händer! Ni fattar inte hur mycket det känns som att jag är där på riktigt!!

2012-10-01 @ 23:25:10
Sanna S

WOW!
Vilka härliga bilder! Så glad jag blir att se dem! :-D
Härligt att se folk och platser man känner igen. Lite konstigt fortfarande att se ER på de platserna ;-)

Ni tycks fara runt en hel del. Har ni lärt er att färdas indiskt? Det är ju "not difficult, but it's difficult"? (Jag lärde mig aldrig färdas ordentligt, blev nog curlad hela tiden...) Imponerande att ni rör er så ledigt! Men ni är ju världsvana ungdomar! ;-)

Skönt att mc-färden fick bra för dig Simon! Synd på byxorna där senast :-( Hur gick det denna gång? Vilken Herrens välsignelse att du var med där i början Emma och avstyrde att Simon skulle köra en sådan sär livsfarlig tingest själv, och i det kaos som kallas indisk trafik till råga på allt! Tack för det :-)

Hur ser veckan ut för er? Något ni vill att vi ska be för?

Många kramar och Gud välsigne er båda!

/Sanna

2012-10-02 @ 08:35:31
Hanna :D

oh vilken härlig gudstjänst och alltså!!!HALLÅ vilket regn :D<3

2012-10-06 @ 10:19:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simmaiindien.blogg.se

23 september lämnar vi Sverige för att vara i Indien i 3 månader... Följ gärna vår spännande resa härifrån! :) Kram Simon och Emma

RSS 2.0